Esselamu alejkum!

Velika nam je čast pozvati Vas na tradicionalnu tribinu „dr. Sulejman Mašović“

u Zagrebačkoj džamiji 14.11.2013. (četvrtak) u 18:30 sati.

Na tribini će biti promovirana knjiga:

„Tajne psihoterapijske vještine – pravi put da pronađete sebe”
Autora: mr. sc. Elharuna Selimovića

Mr. sc. Elharun Selimović nakon završenog studija Psihologije u Zagrebu radi u Centrima za socijalni rad na području Žepča, Zavidovića i Maglaja na poslovima psihološkog savjetovanja, delinkvencije, poremećaja ponašanja i smetnji u razvoju.
Od 1990-1993. godine radi u Neuropsihijatrijskom dispanzeru Regionalnog medicinskog centra „Dr. Safet Mujić” u Mostaru kao klinički psiholog. Elharun Selimović je ugledni klinički psiholog, terapeut-supervizor psihoterapije, specijalista i magistar traumatske i kliničke psihologije. Kroz predavanje na temu: Psihoterapija i religija na ovoj tribini autor će se fokusirati na svoju najnoviju knjigu „Tajne psihoterapijske vještine”. Ovom knjigom autor tumači kako dokučiti pravo stanje stvari i time dostići potpuno psiho-fizičko zdravlje. Autor ističe da je čovjek bolestan i depresivan zato što je otrgnut od suštine bića u kojem je duhovnost utamničena.
Tema ove jubilarne desete Selimovićeve knjige jeste kombinacija psihoterapije i islama u liječenju. U knjizi autor naglašava kako su zapadnjačke metode pristupa ovoj problematici manjkave, jer im nedostaje duhovni pristup, koji je važan u psihoterapiji. U vremenu kada je otuđenje ljudi doseglo vrhunac, dostignuti smisao života jeste i cilj Selimovićeve knjige.
Mr. sc. Selimović u knjizi čitaocima nudi konkretna rješenja i primjere iz prakse kako se duhovnost može iskoristiti u psihoterapiji.

Radujemo se Vašem dolasku