Maloljetnik crnac s engleskim jezikom star ne više od 12 godina psuje Ameriku u trenutku dok odsjeca glavu žrtve imama mesdžida u selu Tel Karrah

Kako javlja El-arebijje Net u redovima Daiša pojavio se novi koljač crnac star ne više od 12 godina govori tečnim engleskim jezikom. Ovoga puta njegova žrtva nije bilo tko nego imam u selu Tel Karrah Muhammed Abdul Aziz Tabešu. Na snimci Daišov malodobni koljač vodi imama sagnute glave kroz drvored, povaljuje ga na koljena a zatim psujući Ameriku vadi nož i presijeca grlo žrtvi ne pokazujući ni malo uzbuđenja. Po onome što se moglo iz snimke razabrati pretpostavlja se da malodobni koljač potječe iz neke afričke zemlje gdje se govori engleski jezik.

Rahmetli imam Muhammed Abdul Aziz bio je i zamjenik predsjednika oporbene stranke Džebha Shamije

Rahmetli Muhammed Abdul Aziz uhapšen je pod optužbom da je pripadnik nevjerničke strane i osuđen na otsjecanje glave a zadaću treba izvršiti novi Daišov koljač, čije ime službena glasila još nisu objavila. Imam Muhammed Abdul Aziz uhapšen je u listopadu prošle godine kada je njegovo selo osvojio Daiš. Pogubljenje je bilo krajem siječnja ove godine. Snimka pogubljenja traje 17 vrlo neugodnih minuta. Likvidiran je po presudi Daišovih muftija  za to jer je pripadao oslobodilačkoj vojsci Sirije i da je surađivao s Amerikancima i Turcima, te da je bio američki špijun.

I ako Daiš nije otkrio identitet malodobnoga koljača neki listovi poput Daily Mirora pretpostavljaju da se radi o sinu poznatog Daišovca po konspirativnom imenu Ebu Derda’u koji je poginuo u američkom bombardiranju 2014. godine u blizini grada Kabbanija. Govorio je tečni engleski pa je za vjerovati da je to njegov sin. Ebu Derda je rođeni Somalac ali je većinu života proveo u Londonu u Engleskoj prije nego je otišao u Siriju 2013. godine.

 koljac2 Većinu mučnih pogubljenja izvršili su pripadnici Daiša došli iz Europe
koljac1
Jesu li ova čudovišta mogla poteći iz redova muslimana?