U srijedu, 10. 1. 2018. godine Islamska zajednica u Hrvatskoj – humanitarna organizacija Zirat – uručila je prikupljenu financijsku pomoć obitelji Šabić. Zasigurno su mnogi čuli za velike tegobe koje prolazi Mehmed i obitelj Šabić, uslijed nesretnog spaljivanja gdje je Mehmed zadobio 70-postotne opekline tijela. Islamska zajednica u Hrvatskoj, u sklopu poslanja i svoje misije, pomogla je i spojila mnogobrojne donatore s ovom obitelji.

Više o slučaju Mehmeda Šabića možete pročitati na linku ispod:

https://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/provjereno-prica-o-djecaku-mehmedu-koji-je-prezivio-cudo—499002.html

AKCIJA PRIKUPLJANJA POMOĆI SE NASTAVLJA

Brojni su oni koji trebaju našu pomoć. Za neke znamo, poput Mehmeda, ali je i mnogo onih za koje ni ne znamo, a u velikoj su potrebi. Stoga, svi članovi naše Zajednice i građani koji mogu i žele pomoći malom Mehmedu, ali i drugim mnogobrojnim potrebitim unutar naše Zajednice, sredstva mogu donirati na sljedeće načine:

Uplatom na žiro račun otvoren u Privrednoj banci Zagreb, broj:
IBAN HR33 2340 0091 1107 1850 5
Za uplate iz inozemstva SWIFT: PBZGHR2X
Također, možete izvršiti uplate i na blagajnama medžlisa Islamske zajednice diljem Republike Hrvatske s napomenom da je za Zirat.

Ovim putem zahvaljujemo našim vrijednim članovima Zajednice na donacijama kojima su pomogli i obradovali obitelj Šabić, ali i druge potrebite te sebi osigurali nagradu učinjenog dobrog djela.

Naše je, uistinu, samo ono što podijelimo!