Profesor neurologije medicinskog fakulteta sveučilišta u Bremenu dr. Gerhadt Ruth saopćio je da je otkrio u ljudskom mozgu centar koji je odgovoran za kriminalne radnje čovjeka zvana crna zona (buk’a sevda’) a on ju je nazvao đavoli obor (merbid šejtan). Iz tog tora polaze sve negativne radnje čovjeka. Profesor Gerhardt tvrdi da iz tog centra potiče udarac na svijest čovjeka kome on ne može odoljeti u počinjenju zla. Iz tog centra potiče nagon za krađu, sve vrste nasilja, ubojstvo, mučenje i diktaturu. Profesor Gerhardt svoje je istraživanje potvrdio snimkama prije, za vrijeme i nakon počinjenja inkriminiranih djela. Najteži oblici zločina koji polaze iz ovog centra su prema profesorovim riječima nasilje pojedinaca i grupa i diktatura. U razgovoru za njemački Bildt profesor je izjavio da je svoja istraživanja provodio u suradnji s počiniteljima teških krivičnih djela kao što su ubojice, nasilnici i vođe različitih bandi. Pokušavao je otkriti kod tih počinitelja kajanje i žaljenje, ali ih nije pronašao.

Usporedimo li istraživanja profesora Erhardta sa surom En-Nas uočit ćemo brojne sličnosti. Zar u toj suri ne utječemo se Svevišnjemu Allahu da nas zaštiti od nagona zla koje na nas utječe od džina i ljudi. Cijela ova sura posvećena je molbi da nas Gospodar ljudi, Bog ljudi sačuva zla koje je u nama samima.

Potvrdu onoga što Kur’an govori  i što je nedavno profesor Erhardt otkrio imali smo prigodu vidjeti, ali i dalje gledamo u krvavim građanskim ratovima u Libiji, Siriji, Jemenu, Iraku, Egiptu, Pakistanu i Afganistanu.

Profesor tvrdi da je moguće reducirati nagone zla u ranom dječjem uzrastu suradnjom s roditeljima, odgajateljima u dječjim centrima i drugim ustanovama uključujući i vjerskom odgoju.

 

Centar u ljudskom mozgu iz koga pulsira golema moć zla

Š.O.

Ostavite odgovor