Zirat pomogao obitelji Mustafić iz Zagreba

U subotu, 16. siječnja 2016. godine ispred Zirata Islamske zajednice u Hrvatskoj, uz pomoć Centra za certificiranje halal kvalitete i naše vrijedne muallime Melise Arslani, predsjednik UO Zirata Bermin Meškić dodijelio je humanitarnu pomoć obitelji Mustafić.

Islamska zajednica u Hrvatskoj, u sklopu poslanja i svoje misije, pomogla je i spojila donatore s ovom obitelji. Predsjednik UO Zirata Bermin Meškić i rukovoditelj Centra za certificiranje halal kvalitete Aldin Dugonjić osobno su predali vrijednu pomoć obitelji Mustafić koja se sastojala od namještaja za uređenje stana te skromne financijske pomoći.

Svi članovi naše Zajednice i građani koji mogu i žele pomoći članovima naše Zajednice, sredstva mogu donirati na sljedeće načine:

Uplatom na žiro račun otvoren u Privrednoj banci Zagreb, broj:

IBAN HR33 2340 0091 1107 1850 5

Za uplate iz inozemstva SWIFT: PBZGHR2X

Također, možete izvršiti uplate i na blagajnama medžlisa Islamske zajednice diljem Republike Hrvatske s napomenom da je za Zirat.

Ovim putem zahvaljujemo obitelji Dugonjić iz Siska na doniranim stvarima kojima su zasigurno pomogli i obradovali obitelj Mustafić iz Zagreba.

Naše je, uistinu, samo ono što podijelimo!
DSC_0001